Hae mukaan Peli poikki -ohjelmaan! Jono aukeaa 1.7.2022

Olemme saaneet purettua jonoa ja voit ilmoittautua Peli poikki -ohjelmaan 1.7.2022 alkaen. Ilmoittautumisen jälkeen saat viestin, jossa kerromme jonon tilanteen ja arvioidun aloitusaikasi. Huom! Teknisten syiden vuoksi hakulomakkeen aukeamisessa voi esiintyä pientä viivettä, joten mikäli hakulinkki ei heti toimi, niin kannattaa yrittää hetken päästä uudestaan.

Parrakas mies kädet vastakkain suun edessä.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu: Peli poikki -ohjelman sivulle tästä

Mitä voin tehdä odottamisen aikana?

Päätös avun hakemisesta on tärkeä askel ongelmapelaamisessa toipumisessa. Vaikka joudutkin vielä odottamaan ohjelmaan pääsyä, peliongelman kanssa ei kannata jäädä yksin. Tukea on tarjolla!

  • Voit soittaa Peluurin auttavaan puhelimeen 0800 100 101 (ma-pe klo 12-18).
  • Puhelu on maksuton. Sinulle vastaa peliongelmiin erikoistunut ammattilainen, jonka kanssa voit keskustella tilanteestasi ja etsiä sinulle sopivia keinoja ja/tai muuta tukea jonotuksen ajaksi.
  • Tutustu myös Peluurin muihin palveluihin ja muihin tarjolla oleviin palveluihin nettisivujemme Hae apua -valikosta!

Jono toimivan ja tarpeellisen ohjelman varjopuolena

Peli poikki -ohjelma on tarjonnut apua ongelmallisesti pelaaville vuodesta 2007. Vuosien varrella se on osoittautunut tärkeäksi ja toimivaksi avuksi: ohjelman on käynyt läpi reilu 2000 ihmistä ja sillä on saatu erinomaisia tuloksia. Lue lisää Peli Poikki -ohjelmasta Peluurin vuosiraportista.

Matala kynnys, helppo toteutus ja hyvät tulokset ovat tehneet Peli poikki -ohjelmasta erittäin suositun. Kaiken aikaa suosion haittapuolena on ollut pitkäksi venynyt jono, vaikka vuosien varrella ohjelman terapeuttien määrää on lisätty ja sisäisiä prosesseja kehitetty.

Halusimme taata laadukkaan palvelun kohtuullisella jonotusajalla, joten suljimme ohjelmaan ilmoittautumisen 1.1.2022.