Haku nyt! Avoin työpaikka Peliklinikalla: Sosiaaliterapeutti, Helsingin kaupunki

Haluatko mukaan innostuneeseen ja sitoutuneeseen porukkaan tekemään merkityksellistä työtä pelihaittojen parissa? Tarjoamme näköalapaikan sekä hyvät kehittymismahdollisuudet rahapeliongelmien kanssa työskentelyyn sekä kehittämistyöhön.

Peliklinikka on rahapeliongelmiin erikoistunut palvelukokonaisuus, joka tarjoaa apua myös muusta digipelaamisesta ja netin liikakäytöstä aiheutuviin haittoihin. Kyseessä on pääkaupunkiseudun kuntien, järjestöjen ja valtion yhteishanke. Peliklinikka palvelee pelaajia, heidän läheisiään ja heitä työssään kohtaavia ammattilaisia.

Haemme sosiaaliterapeuttia vakituiseen työsuhteeseen Peliklinikalle 1.2.2020 lukien. Avopalvelutiimin sosiaaliterapeutin perustehtävänä on asiakastyö sekä peliongelmien hoidon monipuolinen kehittäminen. Työn pääpaino on asiakastyössä, jota tehdään moniammatillisessa tiimissä. Avohoidon tiimissä työskentelee sosiaaliterapeutin lisäksi Helsingin kaupungin sosiaaliterapeutti sekä Vantaan kaupungin psykologi. Tehtävässä korostuvat terapeuttinen avokuntoutus, neuvonta ja ohjaus ongelmallisesti rahapelejä pelaaville ja heidän läheisilleen, työmenetelmien kehittäminen ja arviointi sekä tiedon tuottaminen. Tehtävään kuuluu myös kouluttamista. Tehtävään voi sisältyä myös iltatyötä.

Haastattelut on suunniteltu toteutettaviksi 10.12.19 klo 8.30-11.30.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus tai ylempi korkeakoulututkinto (pääaine sosiaalipsykologia) tai psykologian maisteri (ylempi korkeakoulututkinto) ja laillistus Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Edellytämme työkemusta riippuvuus- tai mielenterveysongelmien parissa, kiinnostusta ja kokemusta motivoivan haastattelun työotteeseen sekä valmiutta teknologiavälitteiseen asiakastyöhön.

Arvostamme avoimuutta kokeilla monenlaisia interventioita, hoidon eri väyliä ja yhteistyömalleja. Suuntautuminen pari- ja perhetyöskentelyyn luetaan eduksi.

Lisätiedot:

Corinne Björkenheim, projektipäällikkö, p. 040 175 8244, corinne.bjorkenheim(at)hus.fi
Seija Sistonen, johtava sosiaalityöntekijä, p. 040 334 4489, seija.sistonen(at)hel.fi

Ilmoitus TE-palveluiden Avoimissa työpaikoissa

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

peliklinikka.fi

Peluuri on osa Peliklinikkaa, joka sijaitsee Helsingin Hakaniemessä. Saman katon alla toimivat myös Tieto- ja tukipiste Tiltti sekä Helsingin ja Vantaan kaupunkien hoidollinen keskustelu pelaajille ja läheisille.

(Uuutinen julkaistu 14.11.2019)