Kevään Pelirajat'on -vertaisryhmät käynnistyvät, ilmoittaudu!

Tänä vuonna mukaan Pelirajat'on ryhmään? Ilmoittautuminen helmi-maaliskuun vaihteessa alkaviin ryhmiin on käynnistynyt!

”Muut ryhmäläiset vaikuttivat itseni näkemiseen, en näe enää itseäni välttämättä pohjasakkana. Sain hyviä vinkkejä ja neuvoja pelaamattomuuteen.” -Ryhmäpalaute (pelaaja)

Ryhmät ovat tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat huomattavasti vähentää pelaamistaan tai lopettaa kokonaan sekä läheisille, joiden elämään toisen rahapeliongelma vaikuttaa. Vertaisryhmiä vetää koulutettu vapaaehtoinen, jolla on omakohtainen kokemus rahapeliongelmasta. Ryhmät ovat enintään 10 osallistujan suljettuja pienryhmiä, jotka kokoontuvat kerran viikossa 2 tuntia kerrallaan 12 viikon ajan.

Ryhmässä pääset käsittelemään tilannetta luottamuksellisesti toisten saman kokeneiden kanssa, saat neuvoja tilanteen käsittelyyn ja pelaamattomuuteen. Ryhmän ohjelma sisältää vertaiskeskustelua eri teemoista, harjoitusten tekemistä sekä työvälineiden hyödyntämistä. Pääset myös itse vaikuttamaan ryhmissä käsiteltäviin asioihin ja sisältöihin.

Ryhmiä järjestetään useilla paikkakunnilla! Jos et löydä paikkakuntaasi sivulta, valitse silloin ilmoittautumislomakkeessa kaupungiksi kohta Muu. Järjestämme mahdollisuuksien mukaan ryhmiä ja keskustelutilaisuuksia niillä alueilla, joissa niille on kysyntää.
 

Tutustu ja ilmoittaudu Pelirajat'on ryhmiin täällä