Kiinnostaako työ pelihaittojen parissa? Peluurissa avoinna 3 työpaikkaa

Haluatko mukaan innostuneeseen ja sitoutuneeseen porukkaan tekemään merkityksellistä työtä pelihaittojen parissa? Tarjoamme näköalapaikan sekä hyvät kehittymismahdollisuudet rahapeliongelmien kanssa työskentelyyn, verkko- ja puhelinauttamiseen sekä kehittämistyöhön.

Nyt haemme Peluuriin ja osaksi työyhteisöämme Peliklinikalle kolmea työntekijää:


•    Johtavaa asiakastyöntekijää

Johtavan asiakastyöntekijän tehtäviin kuuluvat Peluurin asiakastyön johtaminen ja kehittäminen. Johtava asiakastyöntekijä toimii asiakastyön tiimien (Peli poikki ja päivystystiimi) tiiminvetäjänä. Asiakastyön ja henkilöstöhallinnon vastuualueiden ohella työtehtävään voi kuulua taloushallinnon vastuuta soveltuvin osin sekä jonkin verran asiakastyötä Peluurin palveluissa.

•    Verkkoterapeuttia (uusi tehtävä)

Verkkoterapeutin tehtäviin kuuluu asiakastyö ja sen kehittäminen, arviointi sekä seuranta ensisijaisesti verkkopohjaisessa Peli poikki -ohjelmassa sekä toissijaisesti Peluurin muissa palveluissa.  Lisäksi terapeutti osallistuu tiedontuotantoon, raportointiin ja viestintään yhdessä muiden peluurilaisten kanssa.

•    Asiakastyöntekijää (opintovapaan sijaisuus)

Asiakastyöntekijän tehtäviin kuuluvat asiakkaiden neuvonta, ohjaus ja tuki Peluurin sähköisissä palveluissa (palvelumuotoja ovat mm. auttava puhelin ja chat) sekä osallistuminen Peluurin ja Peliklinikan palveluiden kehittämiseen, tiedontuotantoon ja raportointiin.

Tehtäviin valittavilta toivotaan soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkintoa, työkemusta riippuvuus- tai mielenterveysongelmien parissa, kiinnostusta ja kokemusta motivoivan haastattelun työotteeseen sekä valmiutta teknologiavälitteiseen asiakastyöhön (verkko- ja puhelintyö). Lisäksi johtavalta asiakastyöntekijältä toivotaan kokemusta johtamisesta ja esihenkilönä toimimisesta.

Tehtävien hoitamisessa eduksi katsotaan erityisosaaminen pelihaitoista, kognitiiviseen käyttäytymisterapiaan pohjautuvien menetelmien tuntemus, ruotsin ja englannin kielitaito sekä kokemus sähköisistä auttamispalveluista.

Johtavan asiakastyöntekijän ja verkkoterapeutin työsuhteet solmitaan Sininauhaliittoon toistaiseksi voimassa olevina ja asiakastyöntekijän työsuhde määräaikaisena 31.12.2020 saakka. Tarjoamme hyvät työsuhde-edut mm. laajan työterveyshuollon, lounas-, liikunta- ja kulttuurisaldon sekä joustavan ja liukuvan työajan. Palkkaus on Sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukainen. Työn vaativuus ja erityisosaaminen huomioidaan palkkauksessa. Työaika on keskimäärin 38 t/vko, työ voi sisältää myös iltatyötä. Ruokatauko 30 min sisältyy työaikaan. Työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Peluurin yksikön päällikkö Inka Silvennoinen puh. 040 760 8507 inka.silvennoinen(at)peluuri.fi. Soittoaika maanantai 14.10. 2019 klo 12-15. Muut yhteydenotot sähköpostitse.

Hakemukset tehtäviin pyydämme jättämään maanantaihin 28.10.2019 klo 16.00 mennessä tällä lomakkeella

Haastattelut toteutetaan 13.11.-15.11.2019.

Lisätietoa meistä

Peluuri tarjoaa ja kehittää sähköisiä ohjaus- ja tukipalveluita ongelmapelaajille, heidän läheisilleen sekä työssään pelihaittoja kohtaaville. Peluuri on A-klinikkasäätiön ja Sininauhaliiton tarjoama palvelukokonaisuus, jonka rahoittaa Veikkaus. Peluurin palvelukokonaisuus sijoittuu osaksi Peliklinikkaa, joka kokoaa saman katon alle järjestöjen ja kuntien tarjoamia palveluja sekä niiden kehittämistä ja tutkimusta. Peliklinikka sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Helsingin Hakaniemessä.

www.peluuri.fi
www.pelipoikki.fi
www.peliklinikka.fi
www.sininauhaliitto.fi