Osallistu! Peluurin LiveChat ke 12.2.2020 klo 18.30 – 20.00

Hei peliongelmien kanssa kamppaileva pelaaja! Onko vertaistuki sinun juttusi ja jutteletko mieluummin verkossa kuin kasvotusten? Nyt sinulla on hyvä tilaisuus molempiin: voit osallistua live-vertaisryhmään verkossa.

Seuraava Peluurin LiveChat ke 12.2.2020 klo 18.30 – 20.00

Peluurin LiveChat on rahapelaajille tarkoitettu reaaliaikainen ryhmä, jossa voit keskustella luottamuksellisesti ja nimimerkillä muiden pelaajien kanssa. Ryhmää ohjaavat Peluurin asiakastyöntekijä sekä peliongelman itse kokenut ja siitä toipunut Pelirajat'on vertaisohjaaja. Chatissa käsittelemme yhdessä jotakin peliongelmiin liittyvää ajankohtaista aihetta.

Tällä kertaa LiveChatin teemana on Keinoja pelaamisen lopettamiseen

Ryhmächatissa voit jakaa pelaamisen vähentämiseen tai lopettamiseen liittyviä hyviä asioita, saada tukea, keinoja ja vinkkejä toisilta pelaajilta sekä olla tukena muille jakamalla omia ajatuksiasi ja kokemuksiasi.

Jotta keskustelun ilmapiiri pysyisi turvallisena, keskustelua moderoidaan reaaliaikaisesti ja mahdolliset häiriköt tai loukkaavat viestit poistetaan.Näin pääset mukaan LiveChatiin

Kirjautumisen jälkeen ohjaudut suoraan OmaPeluurin etusivulle. Sivun ”Ryhmät”-osion alapuolelta löytyy violetilla värillä valikko ”LiveChat”. Sitä painamalla pääset mukaan chattiin.  Pääset chattiin myös tämän linkin kautta: https://peluuri.fi/fi/livechat

Kirjoita chattiin ensimmäinen kommentti, lisää nimimerkkisi ja pääset mukaan keskustelemaan!

Seuraavien LiveChatien ajat ja aiheet

Etkö pääse tällä kertaa osallistumaan, vaikka haluaisit? Eipä hätää, tässä seuraavien ryhmächatien ajankohdat ja aiheet:

11.3. Pelaamisen lopettaminen ja muut harrastukset

8.4. Toipuminen ja mielihyvä

13.5. Aihe tarkentuu myöhemmin

10.6. Loma ilman pelejä

12.8. Hektinen arki ja pelaamattomuus

9.9. Tunteiden tunnistaminen

14.10. Mielen hyvinvointi

11.11. Tasapainoinen arki

9.12. Raha ja eriarvoisuuden kokemus

Ohjeet nimimerkin valitsemiseen

Valitse nimimerkkisi siten, ettei sinua voida tunnistaa tai sekoittaa toiseen nimimerkkiin tai tunnistettavaan henkilöön.