Peluurin LiveChat to 12.9.2019 klo 18.30-20.00

Hei peliongelmien kanssa kamppaileva pelaaja! Onko vertaistuki sinun juttusi ja jutteletko mieluummin verkossa kuin kasvotusten? Nyt sinulla on hyvä tilaisuus molempiin: voit osallistua live-vertaisryhmään verkossa.

Järjestämme avoimen LiveChatin to 12.9.2019 klo 18.30 – 20.00

Peluurin LiveChat on rahapelaajille tarkoitettu reaaliaikainen ryhmä, jossa voit keskustella luottamuksellisesti ja nimimerkillä muiden pelaajien kanssa. Ryhmää ohjaavat Peluurin asiakastyöntekijä sekä peliongelman itse kokenut ja siitä toipunut vertaisohjaaja. Chatissa käsittelemme yhdessä jotakin peliongelmiin liittyvää ajankohtaista aihetta.

Seuraavan LiveChatin teemana on pelaamisesta luopuminen

Pelaamisesta luopuminen voi herättää monenlaisia ajatuksia ja tunteita. Ryhmächatissa voit jakaa pelaamisen lopettamiseen tai rajoittamiseen liittyviä huoliasi, saada tukea, keinoja ja vinkkejä ongelmatilanteisiin toisilta pelaajilta sekä olla tukena muille jakamalla omia ajatuksiasi ja kokemuksiasi.

Jotta keskustelun ilmapiiri pysyisi turvallisena, keskustelua moderoidaan reaaliaikaisesti ja mahdolliset häiriköt tai loukkaavat viestit poistetaan.

Näin pääset mukaan LiveChatiin

Rekisteröidy OmaPeluuriin täällä https://peluuri.fi/fi/user/register Samalla sivulla myös ohjeet rekisteröitymiseen.

Kirjautumisen jälkeen ohjaudut suoraan OmaPeluurin etusivulle. Sivun ”Ryhmät”-osion alapuolelta löytyy violetilla värillä valikko ”LiveChat”. Sitä painamalla pääset mukaan chattiin. Kirjoita chattiin ensimmäinen kommentti, lisää nimimerkkisi ja pääset mukaan keskustelemaan!

Ohjeet nimimerkin valitsemiseen

Valitse nimimerkkisi siten, ettei sinua voida tunnistaa tai sekoittaa toiseen nimimerkkiin tai tunnistettavaan henkilöön.