Verkossa toimivia palveluita peliongelmiin

Verkossa apu on yhtä lähellä kuin puhelimesi tai tietokoneesi. Älä jää yksin: soita, chattaa ja/tai osallistu tukiryhmiin. Alla lisätietoja verkossa toimivista palveluista.

Myös läheisten ja ystävien tuki on tärkeää aina ja erityisesti silloin, kun elämme poikkeuksellista aikaa. Soita, chattaa ja viestittele! Pidetään itsestämme ja toisistamme huolta myös online.

Peluurin palvelut sekä pelaajalle että läheiselle

Peluurin palvelut pelaajalle

  • Tehostartti muutokseen -ryhmää ohjaa Peluurin työntekijä. Seuraava Tehostartti alkaa 18.5. Ilmoittaudu mukaan! Tehostartti toimii OmaPeluurissa,  rekisteröidy täällä Haluatko tietää lisää? Lue lisää ja rekisteröidy Tehostarttiin täältä
  • LiveChatissa voit keskustella muiden rahapelaajien kanssa. Seuraava reaaliaikainen ryhmächat järjestetään keskiviikkona 13.5. 18:30 - 20:00. Silloin aiheena on Loma ilman pelejä. Ennen kesätaukoa on vielä yksi ryhmächat 10.6., jolloin aiheena on "Olenko itseni sisäinen kriitikko?" Lue lisää täältä
  • Peli poikki -ohjelmaan voit hakea, kuten normaalistikin. Katso lisätiedot ja ohjeet täältä
  • Kaikki Peluurin palvelut ovat maksuttomia ja niihin voi osallistua nimettömänä tai nimimerkillä. Palvelut ovat valtakunnallisia eli niihin voi osallistua kaikkialta Suomesta.

Katso myös nämä sähköiset palvelut