Tehostartti-ryhmään vertaisohjaajaksi?

Hae Pelirajattoman ohjaajakoulutukseen ja tule vertaisohjaajaksi Tehostartti muutokseen -ryhmään. Peluurin Tehostartti-ryhmän verkkovertaisohjaajana voit auttaa muita omalla kokemustietoudellasi.

Ihmisten värikkäitä siluetteja limittäin

Oletko toipunut rahapelaaja ja ollut noin puoli vuotta pelaamatta, mutta haluaisit pitää teemat aktiivisesti mielessä? Oletko mahdollisesti itsekin käynyt joskus Peluurin Tehostartti muutokseen -verkkovertaisryhmän ja kokenut sen hyväksi?

Tehostartti muutokseen on yhteensä 7 viikkoa kestävä verkkovertaisryhmä, jota ohjaavat Peluurin asiakastyöntekijä ja Pelirajattoman vertaisohjaaja. Tehostartti muutokseen -ryhmissä vertaisohjaajat ovat suuri apu toipumisprosessiaan aloittaville pelaajille. Vertaisohjaajat tukevat muita rahapeliongelman kokeneita pelaajia ja läheisiä käyttäen apunaan omaa kokemustietouttaan.

Tehostartti muutokseen -ryhmästä: https://www.peluuri.fi/peluuri/tehostartti-ryhma

”Saan työskennellä aiheen parissa, jonka kanssa olisin itse tarvinnut aiemmin apua. Haluan auttaa siksi, että tiedän, miten vaikeaa pelaaminen on lopettaa. Olen itse ollut aika yksin pienellä tukiverkolla, joten jos voin olla muille avuksi, se on minulle iloksi.” -Tehostartin vertaisohjaaja

Pelirajattoman vertaisohjaajakoulutus

Pelirajaton on osa Sosped-säätiötä ja keskittyy tarjoamaan vertaistukea ja tietoa rahapelaajille ja heidän läheisilleen. Pelirajattoman vertaisohjaajat ovat koulutettuja vapaaehtoisia ja suosittuja ohjaajakoulutuksia järjestetään kahdesti vuodessa. Koulutuksen jälkeen voit toimia Peluurin Tehostartissa vertaisohjaajana, tai jossakin muussa haluamassasi vertaistoiminnassa.

  1. Vertaisohjaajakoulutus kahdesti vuodessa

    Hae Pelirajattoman vertaisohjaajakoulutukseen! Vertaisohjaajia koulutetaan kahdesti vuodessa.

    Katso seuraavan koulutuksen hakuajat ja ajankohdat Pelirajattoman sivuilta:

    https://pelirajaton.fi/vapaaehtoistoiminta/tule-vapaaehtoiseksi/
Ihmisten värikkäitä siluetteja limittäin