Kasvokkaista ammattiapua peliongelmaan

Haittaako sinua oma tai sinulle tärkeän ihmisen rahapelaaminen? Älä jää yksin, tukea on tarjolla! Voit saada apua tilanteeseesi keskustelusta ammattilaisen kanssa.

Peluuri tukee neuvoo ja ohjaa peliongelmissa. Ole yhteydessä meihin, jos haluat selvittää millaista ammattiapua peliongelmiin löytyy paikkakunnaltasi.

Soita 0800 100 101
Hymyilevä nainen.

Paikallisia palveluita peliongelmaan

Jos haluat puhua peliongelmasta ammattilaisen kanssa kasvokkain, siihen on erilaisia vaihtoehtoja asuinpaikkakunnasta riippuen. Me Peluurissa autamme sinua mielellämme löytämään oman paikkakuntasi palvelut. Voit etsiä palveluita myös itse.

 • P-kirjain ikoni

  Peliklinikka Helsinki

  Haluatko keskustella omasta tai läheisesi peliongelmasta? Maksuton hoidollinen keskustelu on sinulle, joka olet yli 18-vuotias ja hyvinvointialueesi on Helsingin kaupunki, Vantaa tai Kerava.

  Yhteystiedot ja ajanvaraus
 • Paikanmerkki ikoni, jossa keskellä ratas.

  A-klinikat 13 paikkakunnalla

  A-klinikalta saa tukea ja apua pelaamisen hallintaan ja peliongelmaan. Palveluihin ovat tervetulleita myös läheiset. Palvelut voivat olla joko maksullisia tai maksuttomia. Myös se, miten hoitoon pääsee vaihtelee eri toimipisteissä. Selvitä siis oman paikkakuntasi A-klinikan käytännöt.

  Löydä A-klinikka
 • Kaksi ihmistä keskustelee ikoni.

  Sovatek -säätiö Jyväskylässä

  Avo- ja laitoshoitoa, vertaisryhmiä ja kuntoutuskursseja ongelmapelaajille. Palveluita myös läheisille.

  Lue lisää Sovatekista
 • Kaksi ihmistä, toinen puhuu toinen kuuntelee.

  Kuopion kriisikeskus

  Kuopion kriisikeskus on erikoistunut peliongelmiin ja tarjolla on maksullisia palveluita sekä pelaajille että läheisille. Palveluun voit hakeutua kunnan maksusitoumuksella tai voit maksaa hoidon itse.

  Kuopion kriisikeskuksen yhteystiedot
 • Suurennuslasi ja sydän ikoni.

  Oman alueesi mielenterveys- ja päihdetyö

  Julkiset mielenterveys- ja päihdepalvelut ovat maksuttomia. Ne on tarkoitettu sekä pelaajille että läheisille. Hoitoon pääsee eri tavoilla paikkakunnasta riippuen. Hae oman kuntasi mielenterveys- ja päihdepalveluiden yhteystiedot netistä.

 • Kaksi ihmistä keskustelee ikoni.

  Aikuissosiaalityö tai sosiaalitoimisto omalla paikkakunnallasi

  Joillakin paikkakunnilla peliongelmiin voi hakea apua sosiaalityöntekijältä. Löydä oman paikkakuntasi aikuissosiaalityön yhteystiedot netistä.

Alueesi seurakunnan diakoniatyö

Seurakunnan diakoniatyöntekijä voi antaa keskustelutukea, hänellä on myös mahdollisuus avustaa akuutissa hätätilanteessa. Voit hakea apua siitä evankelis-luterilaisen kirkon seurakunnasta, jonka alueella asut. Sinun ei tarvitse olla kirkon jäsen.

Löydä alueesi seurakunta

Contral Clinics

Yksityisen yrityksen tarjoama maksullinen avohoito-ohjelma peliriippuvuuteen Helsingissä, Tampereella ja Oulussa.

Lue lisää Contral Clinicsistä

 

Avominne päihdeklinikka

Yksityinen päihdeklinikka, joka tarjoaa maksullista hoitoa peliriippuvuuteen Helsingissä, Riihimäellä, Lahdessa ja Tampereella. Palvelut myös läheisille.

Lue lisää Avominnestä

Essote

Essoten (Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelut) riippuvuusvastaanotto tarjoaa palveluja yli 18-vuotiaille päihde- ja riippuvuusongelmaisille ja heidän läheisilleen.

Katso Essoten yhteystiedot

Haluatko keskustella tilanteestasi? Soita tai chattaa meille!

Peluurin auttava puhelin, avoinna ma-pe klo 12-18. Peluurin chat avoinna ma, ke ja pe klo 12-15. Kaikki Peluurin palvelut ovat maksuttomia.