Kriisit, elämänhallinta ja mielenterveys

Päihteet ja riippuvuudet: A-klinikkasäätiön nettipalvelut

A-klinikkasäätiön eri nettipalvelut koskevat mm. päihteitä ja muita riippuvuuksia käyttäjän, läheisen ja työntekijän näkökulmasta. Päihdelinkki on laaja palvelu riippuvuuksista, Nuortenlinkki on suunnattu nuorten elämänhallintaan. Tietoa, testejä, neuvontaa, oma-apua, vertaisryhmiä, sähköisiä työkaluja ja avunhakupaikkoja. Palveluita myös lapsille ja nuorille sekä dopingin ja huumeiden käyttäjille.

Kriiseihin ja ongelmiin: Apua-info

Verkkosivu, jossa mm. tietoa, tukea, apua ja ryhmiä erilaisiin elämän kriisitilanteisiin.

Nuoret ja aikuiset: Mielenterveystalo

Psyykkistä hyvinvointia edistävä nettipalveluiden kokoelma, joka kokoaa tietoa ja välineitä hyvinvoinnista huolehtimiseen. Nuorten ja aikuisten mielenterveystalot tarjoavat tietoa psyykkisistä vaikeuksista ja mielenterveyspalveluista. Ne sisältävät myös itsehoitomenetelmiä. Nettiterapiat tarjoavat etähoitoa mielenterveyden häiriöihin.​​​​​​​​​​

Opiskelijoiden elämänhallinta: Nyyti ry 

Elämänhallintakursseja, nettiryhmiä ja livekokoontumisia. Nyyti ry edistää ja tukee opiskelijoiden henkistä hyvinvointia, terveyttä ja elämänhallintaa.

Parisuhde, perhe ja vanhemmuus: Väestöliitto

Näiltä sivuilta löydät tietoa kaikkeen perhe-elämään, vanhemmuuteen ja parisuhteeseen liittyvästä. Voit kartoittaa omaa parisuhdettasi ja miettiä keinoja suhteen vahvistamiseksi. Nettiluentoja ja neuvontaa, parisuhdepuhelin, blogeja ja lukuvinkkejä, asiantuntijavastauksia ja paljon muuta.