Kiinnostaako työ pelihaittojen parissa?

Haluatko mukaan innostuneeseen ja sitoutuneeseen porukkaan tekemään merkityksellistä työtä pelihaittojen parissa? Tarjoamme näköalapaikan sekä hyvät kehittymismahdollisuudet rahapeliongelmien kanssa työskentelyyn, verkko- ja puhelinauttamiseen sekä kehittämistyöhön.

Ammattilaisia työskentelemässä yhdessä postit lappujen kanssa.

Haemme nyt Peluuriin ja osaksi työyhteisöämme asiakastyöntekijää hoitovapaan sijaiseksi ajalle 15.8.2022–31.7.2023

Asiakastyöntekijänä tehtäviisi kuuluvat asiakkaiden neuvonta, ohjaus ja tuki Peluurin sähköisissä palveluissa (palvelumuotoja ovat mm. auttava puhelin ja chat) sekä osallistuminen Peluurin ja Peliklinikan palveluiden kehittämiseen, tiedontuotantoon ja raportointiin.

  • Tehtävään valittavalta edellytämme soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan koulutusta, työkemusta riippuvuus- tai mielenterveysongelmien parissa sekä valmiutta verkko- ja puhelintyöhön.
  • Tehtävän hoitamisessa katsomme eduksi erityisosaamisen pelihaitoista, motivoivan haastattelun ja kognitiivisen käyttäytymisterapian menetelmien tuntemuksen, ruotsin ja englannin kielitaidon sekä kokemuksen digitaalisista auttamispalveluista.
  • Tarjoamme hyvät työsuhde-edut, mm. laajan työterveyshuollon, lounas-, liikunta- ja kulttuurisaldon sekä liukuvan työajan ja mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön.
  • Työaika on keskimäärin 37,5 t/vko. Ruokatauko 30 min sisältyy työaikaan. Työ voi sisältää myös iltatyötä.

Palkkauksessa sovellamme sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta. Palkka perustuu tehtäväkohtaiseen palkanosaan sekä henkilökohtaiseen osaamiseen ja kokemusvuosiin. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Peluurin johtava asiakastyöntekijä Pekko Kähkönen puh. 040 528 6781, pekko.kahkonen(at)peluuri.fi. Soittoajat ti 17.5. klo 13–14 ja ma 23.5. klo 10-11. Muut yhteydenotot sähköpostitse.

Hakemuksen tehtävään pyydämme jättämään su 29.5.2022 klo 23.59 mennessä.

Hae asiakastyöntekijän tehtävään tällä lomakkeella

Haastattelut toteutemme viikoilla 22 ja 23.

Lisätietoa meistä:

Peluuri tarjoaa ja kehittää sähköisiä ohjaus- ja tukipalveluita ongelmapelaajille, heidän läheisilleen sekä työssään pelihaittoja kohtaaville. Peluuri on A-klinikkasäätiön ja Sininauhaliiton tarjoama palvelukokonaisuus, jonka rahoittaa Veikkaus. Peluurin palvelukokonaisuus sijoittuu osaksi Peliklinikkaa, joka kokoaa saman katon alle järjestöjen ja kuntien tarjoamia palveluja sekä niiden kehittämistä ja tutkimusta. Peliklinikka sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Helsingin Hakaniemessä.

www.peluuri.fi
www.peliklinikka.fi
www.sininauhaliitto.fi