Kiinnostaako viestintä pelihaittojen parissa?

Haluatko mukaan innostuneeseen ja sitoutuneeseen porukkaan tekemään merkityksellistä työtä pelihaittojen parissa? Haemme Sininauhaliiton pelihaittatyöhön ja osaksi työyhteisöämme Peliklinikalle viestinnän suunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.10.2022-31.12.2023.

Videobloggaaja.

Oletko oma-aloitteinen ja monitaitoinen viestinnän ammattilainen? Innostutko, kun voit tehdä viestinnästä kiinnostavaa ja selkeää? Haluatko tehtävään, joka mahdollistaa yhteiskunnallisesti vaikuttavan tekemisen ja uuden oppimisen?

Haemme nyt Sininauhaliiton pelihaittatyöhön ja osaksi työyhteisöämme Peliklinikalle viestinnän suunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.10.2022-31.12.2023.

Viestinnän suunnittelijana tehtäviisi kuuluu Peluurin ja Tiltin monipuoliset viestinnälliset tehtävät, kuten:

 • sisällöntuotanto eri kanaviin (esim. Peluurin ja Tiltin somekanavat, verkkosivut, Peliklinikan uutiskirje, raportit)
 • verkkosivujen ylläpito ja kehittäminen (WordPress ja Drupal)
 • tapahtumajärjestelyihin (esim. messut, seminaarit) osallistuminen
 • materiaalituotanto

Työtä tehdään työparina Peluurin viestinnän suunnittelija kanssa sekä tiiviissä yhteistyössä Peluurin ja Tiltin asiakastyöntekijöiden kanssa.

Tehtävään valittavalta edellytämme:

 • sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto
 • sinulla on työkokemusta viestinnän suunnittelusta ja toteuttamisesta
 • suomen kielen taitosi on erinomainen
 • sinulla on ymmärrystä toimialastamme ja näkemystä siihen liittyvästä viestinnästä

Tarjoamme hyvät työsuhde-edut mm. laajan työterveyshuollon, lounas-, liikunta- ja kulttuurisaldon sekä liukuvan työajan ja mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön. Työaika on keskimäärin 38 t/vko, työ voi sisältää myös iltatyötä. Ruokatauko 30 min sisältyy työaikaan.

Työ alkaa 1.10.2022 tai mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Palkkauksessa sovellamme sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta. Palkka perustuu tehtäväkohtaiseen palkanosaan sekä henkilökohtaiseen osaamiseen ja kokemusvuosiin.

 • Lisätietoja tehtävästä antaa Peluurin yksikön päällikkö Inka Silvennoinen puh. 040 760 8507 inka.silvennoinen(at)peluuri.fi.
 • Soittoaika torstaina 1.9.2022 klo 13-15. Muut yhteydenotot sähköpostitse.
 • Hakemukset tehtävään pyydämme jättämään perjantaihin 16.9.2022 klo 13.00 mennessä. Täytä hakemus täällä
 • Haastattelut järjestetään viikolla 38.


Lisätietoa meistä:

Peluuri tarjoaa ja kehittää sähköisiä ohjaus- ja tukipalveluita ongelmapelaajille, heidän läheisilleen sekä työssään pelihaittoja kohtaaville. Peluuri on A-klinikkasäätiön ja Sininauhaliiton tarjoama palvelukokonaisuus. Tiltti on Sininauhaliiton tuottama matalan kynnyksen ammatillista ja vertaistukea tarjoava palvelu. Peluurin ja Tiltin palvelut sijoittuvat osaksi Peliklinikkaa, joka kokoaa saman katon alle järjestöjen ja kuntien tarjoamia palveluja sekä niiden kehittämistä ja tutkimusta. Peliklinikka sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Helsingin Hakaniemessä.

Lue lisää Peluurista

Töissä Peliklinikalla -juttusarja: Jaana, viestinnän suunnittelija, Peluuri

Lue lisää Tiltistä

Mikä on Peliklinikka?