Peluuri hakee tuntityöntekijää asiakastyöhön

Haemme Peluurin päivystystiimiin 1-2 uutta tuntityöntekijää, pääasiassa asiakastyöhön Peluurin auttavassa puhelimessa.

Hymyilevä mies sankaluurit korvilla.

Peluuri tarjoaa ja kehittää sähköisiä tuki-, ohjaus- ja neuvontapalveluita ongelmapelaajille, heidän läheisilleen sekä työssään pelihaittoja kohtaaville. Peluuri on A-klinikkasäätiön ja Sininauhaliiton tarjoama palvelukokonaisuus, jonka rahoittaa Veikkaus. Peluuri on osa Peliklinikkaa, joka kokoaa saman katon alle järjestöjen ja kuntien palveluita sekä niiden kehittämistä ja tutkimusta. Peliklinikka sijaitsee Helsingin Hakaniemessä.

Haemme Peluurin päivystystiimiin 1-2 uutta tuntityöntekijää, pääasiassa asiakastyöhön Peluurin auttavassa puhelimessa. Päivystystä tehdään arkisin klo 12-15.30 sekä klo 15-18.30. Nyt haettavien tuntityöntekijöiden työ painottuu myöhempään vuoroon, mutta vuoroja voi olla sovittaessa myös klo 12 alkaen. 

Etsimme työhön pelihaitoista ja asiakastyöstä kiinnostunutta ja innostunutta opintojen loppuvaiheessa olevaa opiskelijaa.

Eduksi laskemme ruotsin ja englannin kielen taidon. Myös kokemus riippuvuus-, mielenterveys tai muissa sosiaalipalveluissa työskentelystä esim. opintoihin kuuluvissa harjoitteluissa on eduksi.

Työ on etupäässä yksilötyötä Peluurin auttavassa puhelimessa. Osa vuoroista voi myös olla Chat-vuoroja.

Tarjoamme vakituista osa-aikatyötä 20-40h/kk sopimuksella.

Peluurin työntekijänä sinulle aukeaa mahdollisuus pelihaittatyöhön perehtymiseen sekä työskentelyyn osana Peliklinikan ja Peluurin ammattilaisten yhteisöä, josta saat itsellesi ainutlaatuista kokemusta ja osaamista. Palkka on sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukainen, noin 15,-/h.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävään tämän linkin kautta

Haluatko tietää lisää?

Ota rohkeasti yhteyttä: Pekko Kähkönen, Peluurin johtava asiakastyöntekijä
puh. 040 528 6781; [email protected]

Huom!

Kannattaa olla nopea, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön/henkilöiden löydyttyä.

www.peluuri.fi                                                 

www.peliklinikka.fi

www.sininauhaliitto.fi