Peluuri hakee viestinnän suunnittelijaa määräajaksi

Haluatko mukaan innostuneeseen ja sitoutuneeseen porukkaan tekemään merkityksellistä työtä? Oletko oma-aloitteinen ja monitaitoinen viestinnän ammattilainen? Haluatko tehtävään, joka mahdollistaa yhteiskunnallisesti vaikuttavan tekemisen ja uuden oppimisen?

Ihminen työskentelee läppärillä.

Tehtävät ovat monipuolisia ja vaihtelevat viestinnän suunnittelusta ja kehittämisestä arkiviestinnän toteutukseen Peluurin eri kanavissa.

Työtehtäviisi kuuluu mm.

  • sisällöntuotanto nettiin ja somekanaviin yhdessä asiantuntijoiden kanssa
  • sisällöntuotanto muihin kanaviin (esim. raportointi, tiedotteet)
  • verkkosivujen ylläpito (Drupal)
  • yhteistyö viestintäkumppaneiden kanssa
  • viestinnän kehittäminen ja toteuttaminen viestintäsuunnitelman mukaisesti

Toivomme, että

  • sinulla on aiempaa työkokemusta järjestöviestinnästä tai vastaavasta
  • sinulla on kokemusta digitaalisesta viestinnästä
  • sinulla on soveltuva koulutus ja työkokemusta viestinnän alalta
  • suomen kielen taitosi on erinomainen

Työsuhde solmitaan Sininauhaliittoon. Palkkauksessa sovellamme sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta. Työaika on keskimäärin 37,5 t/vko. Mahdollisuus myös osa-aikaiseen työhön.

Työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan ja on määräaikainen 30.4.2021 saakka.

Lisätietoja tehtävästä antaa Peluurin yksikön päällikkö Inka Silvennoinen puh. 040 760 8507 , inka.silvennoinen(at)peluuri.fi. Soittoaika perjantaina 16.10. klo 13-15. Muut yhteydenotot sähköpostitse.

Hakemukset tehtävään pyydämme jättämään to 22.10. klo 16.00 mennessä tällä lomakkeella. Haastattelut pidetään torstaina 29.10.2020 Hakaniemessä.

Jos kiinnostuit, katso tästä myös auki oleva viestinnän suunnittelijan sijaisuus, joka sijoittuu Sininauhaliiton keskustoimistoon.

Lisätietoa meistä:

Peluuri tarjoaa ja kehittää sähköisiä ohjaus- ja tukipalveluita ongelmapelaajille, heidän läheisilleen sekä työssään pelihaittoja kohtaaville. Peluuri on A-klinikkasäätiön ja Sininauhaliiton tarjoama palvelukokonaisuus, jonka rahoittaa Veikkaus. Peluuri on osa Peliklinikkaa, joka kokoaa saman katon alle järjestöjen ja kuntien tarjoamia palveluja sekä niiden kehittämistä ja tutkimusta. Peliklinikka sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Helsingin Hakaniemessä.

www.peluuri.fi
www.peliklinikka.fi
www.sininauhaliitto.fi