Haemme Peluuriin asiakastyöntekijää / verkkoterapeuttia

Kiinnostaako työ pelihaittojen parissa? Haemme Peluuriin ja osaksi työyhteisöämme asiakastyöntekijää / verkkoterapeuttia määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.4.2023-31.1.2024. Rahoituksen jatkuessa työsuhteen jatko on mahdollinen.

Peluurin rekry. Ihmisiä työskentelemässä yhdessä.

Haluatko mukaan innostuneeseen ja sitoutuneeseen porukkaan tekemään merkityksellistä työtä pelihaittojen parissa? Tarjoamme näköalapaikan sekä hyvät kehittymismahdollisuudet rahapeliongelmien kanssa työskentelyyn, verkko- ja puhelinauttamiseen sekä kehittämistyöhön.

Haemme Peluuriin ja osaksi työyhteisöämme asiakastyöntekijää/verkkoterapeuttia määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.4.2023-31.1.2024. Rahoituksen jatkuessa työsuhteen jatko on mahdollinen. 

Nyt haettavan työntekijän tehtäviin kuuluvat asiakkaiden neuvonta, ohjaus ja tuki Peluurin sähköisissä palveluissa (palvelumuotoja ovat mm. auttava puhelin ja chat sekä Peli poikki -ohjelma) sekä osallistuminen Peluurin ja Peliklinikan palveluiden kehittämiseen, tiedontuotantoon ja raportointiin.

  • Tehtävään valittavalta odotamme soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan koulutusta, työkemusta riippuvuus- tai mielenterveysongelmien parissa sekä valmiutta verkko- ja puhelintyöhön.
  • Tehtävän hoitamisessa katsomme eduksi erityisosaamisen pelihaitoista, motivoivan haastattelun ja kognitiivisen käyttäytymisterapian menetelmien tuntemuksen, ruotsin ja englannin kielitaidon sekä kokemuksen digitaalisista auttamispalveluista.

Tarjoamme hyvät työsuhde-edut mm. laajan työterveyshuollon, lounas-, liikunta- ja kulttuurisaldon sekä joustavan ja liukuvan työajan. Palkkaus on Sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukainen ja asettuu vaatimusryhmään 5. Työn vaativuus ja erityisosaaminen huomioidaan palkkauksessa. Työaika on keskimäärin 37,5 tuntia viikossa ja työ voi sisältää myös iltatyötä. Ruokatauko sisältyy työaikaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Peluurin yksikön päällikkö Inka Silvennoinen p. 040 760 8507 etunimi.sukunimi(at) peluuri.fi. Soittoaika ma 13.2., klo 9–11. Muut yhteydenotot sähköpostitse.

Hakemuksen tehtävään pyydämme jättämään su 19.2.2023 klo 23.59 mennessä tällä lomakkeella .

Haastattelut pyritään toteuttamaan torstaina 2.3. ja perjantaina 3.3.

Työ alkaa 1.4.2023 tai sopimuksen mukaan jo aikaisemmin.

Lisätietoa meistä:
Peluuri tarjoaa ja kehittää sähköisiä ohjaus- ja tukipalveluita ongelmapelaajille, heidän läheisilleen sekä työssään pelihaittoja kohtaaville. Peluuri on A-klinikkasäätiön ja Sininauhaliiton tarjoama palvelukokonaisuus, jonka rahoittaa Veikkaus. Peluurin palvelukokonaisuus sijoittuu osaksi Peliklinikkaa, joka kokoaa saman katon alle järjestöjen ja kuntien tarjoamia palveluja sekä niiden kehittämistä ja tutkimusta. Peliklinikka sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Helsingin Hakaniemessä.

Lue lisää Peluurista
Lue lisää Peliklinikasta
Lue lisää Sininauhaliitosta