Pelistriimaajan pelaaminen - kaikki mitä olet halunnut tietää

Miten paljon pelistriimaaja pelaa? Miksi hän pelaa – onko se vain työtä vai mitä muuta se antaa? Entä voiko hän pitää jotain pelaamisessaan ongelmallisena?

Pelistriimaaja laitteistonsa ääressä

Twitch-striimaajat aippa, Ameces ja hhoenak tutkivat suhdettaan pelaamiseen avoimesti yleisönsä edessä. He tekevät sen tähän tarkoitukseen suunniteltujen Restart-ohjelman kyselyiden ja tehtävien avulla sekä keskustelemalla aiheeseen perehtyneen valmentajan kanssa. Taustalla on tarkoitus näyttää, että pelaamisen vaikutuksia omaan elämään kannattaa tutkia. Pelaaminen voi olla parasta elämässä ja samaan aikaan osa pelaamiseen liittyvistä asioista voi olla muutoksen tarpeessa.

Striimeillä on tavoitteena nostaa esiin myös sitä, että joillekin pelaaminen voi olla ongelmallista – ja apua on tarjolla. Restart-ohjelma on suunnattu ongelmallisiin pelitapoihinsa muutosta tekevän avuksi. Avun hakemisen kynnys voi olla korkea. Siksi aippa, Ameces ja hhoenak haluavat näyttää, miltä avun saaminen näyttää käytännössä.

Striimien aikataulu ja linkit Twitchiin

Striimit ovat katsottavissa Twitchissä kahden viikon ajan.

Tiistai 14.12.

Klo 12:00 Ame, Restart-hakemus: GAMERIT ei kuole, vaan ne Restarttaa :D

Klo 17:00 aippa, Restart-hakemus: toivottavasti teillä on kiva maanantai !restart (linkki vie kohtaan 23:45, kun aippa aloittelee hakemuksen tekoa)

Keskiviikko 15.12.

Klo 17:00 aippa: 1. viikon tehtävät – Pelihistoria ja pelaamisen merkitys: joko tää nyt toimis !restart

Perjantai 17.12. 

Klo 12:00 Ame: 1. viikon tehtävät – Pelihistoria ja pelaamisen merkitys: PRESS !RESTART TO RESTART. Pohditaan pelaamista! #kaupallinenyhteistyö

Klo 17:00 aippa: puhelu valmentajan kanssa: perjantaihöpöttelyt !restart

Klo 18:00 hhoenak: Restart-hakemus: jutellaanko hetki videopelaamisesta ja elämänhallinnasta? !restart osa 1/3

Maanantai 20.12.

Klo 17:00 hhoenak: 1. viikon tehtävät – Pelihistoria ja pelaamisen merkitys: en todellakaan pelannu viime yönä ja menny 4h unilla töihin | !restart [osa 2/3] (linkki vie kohtaan, jossa hhoenak aloittaa tehtävät)

Keskiviikko 22.12.

Klo 12:00 Ame: puhelu valmentajan kanssa: Amecast - Aiheena Ameces. !Restart #kaupallinenyhteistyö !jouluspesiaali

Perjantai 14.1.2022

Klo 18:00 hhoenak: puhelu valmentajan kanssa: huomenta tai hyvää yötä tai jotain emmätiä | !restart [ osa 3 / 3 ]